Direktlänk till inlägg 5 oktober 2019
Vildsvinsburgare
4 portioner
Ingredienser:
5oo g vildsvinsfärs
2 vitlöksklyftor
1 rödlök
1 tsk persillade
salt
svartpeppar
100 g soltorkade tomater i olja
1 msk olivolja
Topping:
Salladsblad
100 g smulad fetaost
1 skivad rödlök
4 msk ajvar relish
8 cornichons
8 Oopsies bröd - receptet hittar du här >>>
Gör så här:
Skala och finhacka vitlöken och rödlöken.
Lägg i en skål och blanda ner vildsvinsfärsen och kryddorna.
Hacka soltorkade tomater smått och blanda ner i färsen.
Forma till 4 hamburgare och stek i olja några minuter per sida eller lägg på grillen.
Servera med Oopsies bröd, sallad, rödlök, fetaost, ajvar och cornichons.
Smaklig måltid
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
||||
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 | 16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
|||
21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|