Direktlänk till inlägg 21 mars 2021
Kesobröd med frön
Ingredienser:
500 g keso
4 ägg
1 dl sesamfrön
1 dl pumpafrön
1 dl solrosfrön
1/2 dl chiafrön
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Vispa upp äggen, blanda med keso.
Lägg det torra ingredienserna i en annan bunka och blanda om, häll ner det i kesoblandningen och rör om.
Bred ut allt på ett bakplåtspapper på en plåt.
Grädda brödet ca 20 minuter. Låt det svalna och skär i rutor.
Ät och njut.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | |||
22 |
23 |
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|