Direktlänk till inlägg 21 juni 2014
Tunnbrödsrulle med sill och lax
Ingredienser:
Sill rulle
250g matjesill
2 kokta kalla potatisar
1/2 rödlök
1 kokt ägg
1 msk hackad dill
1 dl creme fraiche
salt och svartpeppar
2 avlånga mjuka tunnbröd
Lax rulle
250 grökt lax
2 kokta kalla potatisar
1/2 rödlök
1 kokt ägg
1 msk hackad gräslök
Rivet skal från 1 citron
1 dl creme fraiche
salt och peppar
2 avlånga mjuka tunnbröd
Garnering:
Sill rulle hackad gräslök
Laxrulle hackad dill
Gör så här:
Låt sillen rinna av och skär den sedan i tärningar.
Hacka laxen i små bitar.
Skala och tärna potatisen.
Finhacka rödlöken och ägget.
Lägg sill och lax i varsin skål och blanda i hop med ingredienserna.
Fördela fyllningen på tunnbröden.
Rulla samman från långsidanb som en rulltårta och plasta in den.
Låt vila i kylskåpet i minst ettmpar timmar.
Skär upp tunnbrödesrullen i skivor när det är dags att servera.garnera med dill/gräslök.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 |
5 |
6 | 7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 | 22 | |||
23 |
24 |
25 | 26 | 27 |
28 |
29 | |||
30 |
|||||||||
|