Direktlänk till inlägg 4 september 2018

Auberginecanneloni med ricotta och färsk oregano

Av Carina Andersson - 4 september 2018 20:30

  

Auberginecanneloni med ricotta och färsk oregano


4 portioner


Ingredienser:

1 aubergine

1 bananschalottenlök

olivolja

3 vitlöksklyftor

1 msk torkad oregano

4 msk tomarpuré

1/2 tsk salt

svartpeppar

1 1/2 dl vatten


Béchamellsås:

smör

1 msk vetemjöl

2 1/2 dl mjölk

1 förpackning ricotta

1 tärning grönsaksbuljong


1 förpackning färska lasagneplattor

1 förpackning fetaost


1/2 kålrabbi

1/2 förpackning ruccola

1 förpackning vita bönor

1 citron

1 tsk olivolja

1 krmsalt

svartpeppar


1 kruka oregano



Gör så här:

  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
     
    Smaklig måltid
    /Carina
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina Andersson - Tisdag 15 jan 19:04


   Kycklinggyros med oliv- och fetaostsallad, sumak och vitlökssås   2 portioner   Ingredienser: 300 g kycklinglårfilé 2 st vitlöksklyftor 1 mskolivolja 1 1/2 msk dijonsenap 1 1/2 tsk spiskummin 1/2 tsk salt   Vitlökssås: ...

Av Carina Andersson - Tisdag 15 jan 18:47


   Smörstekt torsk med shiitake, krispig svartkål och velouté på syrad grädde   2 portioner   Ingredienser: 500 g potatis 300 g torskfilé   Svartkålschips: 1/2 förpackning svartkål olivolja 1 krm salt bakplåtspapper   Ve...

Av Carina Andersson - 26 december 2018 18:15


   Grönkålspaj med valnötter & creme bonjour   Ingredienser:   Pajdeg125 g smör, tärnat3 dl vetemjöl2 msk kallt vatten   Fyllning275 g grönkål, rispad (hackad) 1 stor rödlök, finstrimlad (delad på hälften först)50 g smörsalt & peppar ...

Av Carina Andersson - 18 november 2018 18:45


   Gräddig grönkålspudding med dovhjortsfärs   4 portioner   Ingredienser: 900 g potatis     1/2 dl ströbröd 1 dl vatten 1 msk japansk soja 2 krm peppar ca 500 g dovhjortsfärs 1 ägg 1/2 tsk salt 1 dl riven ost Kål 2...

Av Carina Andersson - 11 november 2018 15:00


   Västerbottensfyllda mufflonfärsbiffar med rosmarinstuvad vitkål och rostad potatis   2 portioner   Ingredienser:   500 g potatis olja salt svartpeppar 2 tsk torkad rosarin   250 g mufflonfärs 1 1/2 msk ströbröd 3 msk ...

Presentation


Jag en amatörkock

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Carinas recept med Blogkeen
Följ Carinas recept med Bloglovin'

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Ica Grill 2014

Rösta på mig i årets grillmästare 2014 Är du redan en mästare på att grilla kött? Testa att grilla fisk istället! På ICA.se hittar du många bra recept.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se