Direktlänk till inlägg 29 maj 2013
Cassava kaka
Ingredienser:
1 cassava
1 burk kokosmjölk
1 burk kondenserad mjölk
4 msk strösocker
2 msk vaniljsocker
50 g smält smör
passionsfrukt
kokos
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.Tag fram en ungsfast form.
Skala cassavan.Riv cassavan på den fina sidan av rivjärnet direkt ner i formen.
Häll ner kokosmjölk,1/2 burk kondenserad mjölk,strösocker,vaniljsocker och det smälta smöret.
Blanda allt väl.
Ställ in mitt i ugnen 15 minuter.Häll på 1/2 burken kondenserad mjölk och bred ut det över hela kakan.Ställ in i 10-15 minuter tills kakan fått fin färg.
Låt svalna.Skär i bitar och garnera med kokos och passionsfrukt.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 | |||||
6 | 7 |
8 | 9 |
10 |
11 |
12 | |||
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
18 | 19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 | |||
27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
|||||
|