Skala och finhacka 1 vitlöksklyfta. Fräs den i 1 msk olivolja i en kastrull. Häll av och spar spadet från tomaterna. Skär sedan tomaterna i mindre bitar. Lägg tomathacket i kastrullen med spadet och tillsätt vatten, tomatpuré, honung och vinäger. Låt puttra utan lock ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Skrapa bort fjällen från undersidan på portabellohattarna med en sked. Skär sedan svampen i skivor. Stek dem i omgångar i 2 msk olivolja i en stekpanna tillsammans med 1 krossad vitlöksklyfta. Krydda med salt och peppar.
Koka pappardellen enligt anvisningen på förpackningen.
Blanda pappardellen med tomatsåsen och ricottan. Toppa med svamp och ruccola.
Dovrygg tagliata med rostad vitlökssås
4 portioner
Ingredienser:
900 g mandelpotatis
5 klyftor vitlök
250 g körsbärstomater
2 st dovrygg
2 dl majonnäs
65 g rucolasallad
50 g parmesanost, hyvlad
50 g pinjenötter, ros...
Dovhjorts i panna med bacon och färskost
4 portioner
Ingredienser:
500 g dovhjort (innanlår)
8 steklökar
140 g bacon, tärnat
1 paprika, gul eller röd
1 dl vatten
1 msk kalvf...
Teriyaki färs
4 portioner
Ingredienser:
500 g vildsvinsfärs
2 dl teriyakisås
0,5 dl japans soja
1 röd paprika
150 g sockerärtor
3 salladslökar
1 röd chili
olja
salt
peppar
Gör så här:
Skär paprikan och sallad...