Strimla skinkschnitzel. Skala vitlöksklyftorna och hacka dem grovt.
Bryn köttet i omgångar i olivoljan i en stekpanna. Lägg över i en gryta. Lägg i vitlöken och stek med den mjuk med sista omgången kött.
Grovhacka tomaterna och sardellerna. Lägg alltsammans i grytan med tomatspadet och vattnet. Sjud under lock ca 10 minuter. Smaka av med salt, peppar och sambal oelek.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Hacka persiljan och tärna tomaterna. Vänd sedan ned det och pastan i grytan. Servera med rucola.
Dovrygg tagliata med rostad vitlökssås
4 portioner
Ingredienser:
900 g mandelpotatis
5 klyftor vitlök
250 g körsbärstomater
2 st dovrygg
2 dl majonnäs
65 g rucolasallad
50 g parmesanost, hyvlad
50 g pinjenötter, ros...
Dovhjorts i panna med bacon och färskost
4 portioner
Ingredienser:
500 g dovhjort (innanlår)
8 steklökar
140 g bacon, tärnat
1 paprika, gul eller röd
1 dl vatten
1 msk kalvf...
Teriyaki färs
4 portioner
Ingredienser:
500 g vildsvinsfärs
2 dl teriyakisås
0,5 dl japans soja
1 röd paprika
150 g sockerärtor
3 salladslökar
1 röd chili
olja
salt
peppar
Gör så här:
Skär paprikan och sallad...