Strimla skinkschnitzel. Skala vitlöksklyftorna och hacka dem grovt.
Bryn köttet i omgångar i olivoljan i en stekpanna. Lägg över i en gryta. Lägg i vitlöken och stek med den mjuk med sista omgången kött.
Grovhacka tomaterna och sardellerna. Lägg alltsammans i grytan med tomatspadet och vattnet. Sjud under lock ca 10 minuter. Smaka av med salt, peppar och sambal oelek.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Hacka persiljan och tärna tomaterna. Vänd sedan ned det och pastan i grytan. Servera med rucola.
Mini paj med lax och ricotta
6 st
Ingredienser:
1 förpackning smördeg 250 g
250 g ricotta
2 ägg
1 dl vispgrädde
1 förpackning salladslök 125 g
1 msk smör
200 g kallrökt lax
salt
citronpeppar
Gör så här:
Sätt ugn...
HJORTRYGG MED SKY OCH SVAMP
Ingredienser:
700 g hjortrygg
2 tsk rapsolja, kallpressad
200 g svamp, blandad
6 st salladslökar
1 dl hoisinsås
2 ms k balsamicovinäger
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Kyc...
Lemon posset med vanilj och hallon
Ingredienser:
3 dl vispgrädde
ž tsk vaniljsocker
1 d l strösocker
1 citron finrivet skal och 3/4 dl saft
1Ŋ msk frystorkade hallon
Topping:
hallon och kaksmulor ...
Sojamarinerad lax med mangosalsa och sweetchili- och limesås
Ingredienser:
ca 600 g laxfilé1 vitlöksklyfta, finriven1 msk färsk ingefära, riven1 msk honung 1/2 dl ljus japansk soja1 msk rapsolja eller annan neutral oljalite salt
M...