Direktlänk till inlägg 11 september 2020
Lax med fetaost och pesto – 2 portioner
Ingredienser:
300 g laxfilé
Salt och svartpeppar
2 msk grön pesto
75 g fetaost
40 g soltorkade tomater i olja
Tillbehör: 2 tomater, rucolasallad, ½ rödlök,1 msk pumpafrön och havreris
Gör så här:
Koka havreris enligt anvisning på förpackningen.
Sätt ugnen på 175 – 200 grader. Lägg laxfiléer på en ugnsplåt och skär ett snitt i varje filé. Strö på salt och peppar. Fyll med pesto, fetaost, soltorkade tomater och lägg på pumpafrön. Sätt in i ugnen i ca 20 minuter. Servera med rucola, tomat, pumpafrön, rödlök och havreris.
Smaklig måltid
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 | ||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 | |||
28 |
29 | 30 |
|||||||
|