Direktlänk till inlägg 8 januari 2021
Glöggmarinerade hallon med mascarponemousse och pepparkakssmulor
4 personer
Ingredienser:
Gör så här:
Lägg upp hallonen i en skål och häll på glögg och florsocker. Rör samman och låt stå och dra.
Häll alla ingredienser till moussen i en bunke och vispa med elvisp samman till en fluffig mousse. Vispa på så tjocknar den.
Krossa eller mortla pepparkakorna och dela upp i 4-5 serveringsglas.
Spritsa på den fluffiga moussen och toppa med dom glöggmarinerade hallonen. Ställ svalt eller servera direkt!
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | 9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||
|