Direktlänk till inlägg 30 mars 2020
Heta vildsvinsfärsbiffar
4 portioner
Ingredienser:
500 gram vildsvinsfärs
1 gul lök
2 st vitlöksklyfta
2 tsk sambal oelek
1 msk hackad persilja
4 dl grädde
2 msk viltfond
salt/peppar
Gör så här:
Hacka lök och vitlök. Blanda färsen med sambal, lök/vitlök, peppar och persilja. Forma till biffar (kladdigt- jag använder 2 skedar och klickar i stekpannan) Stek på medelhög värme ca 4.-5 min per sida. Lägg biffarna åt sidan.
I med grädde, fond och peppar. Koka upp och lägg sedan i biffarna i såsen. Låt puttra i ca 15 minuter. Smaka av med salt & peppar.
Smaklig måltid
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 | 24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 | 31 | ||||||||
|