Direktlänk till inlägg 16 februari 2020
Kesogratäng
4 portioner
Ingredienser:
500 g keso
4 ägg
1 gul lök, hackad
2 dl majs
1 dl soltorkade tomater i olja
200 g skinska
salt
svartpeppar
torkad basilika
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ihop keso, ägg och kryddor.
Skär soltorkade tomater och skinkan i strimlor, hacka löken.Rör ner i kesoröran.
Häll smeten i en ugnsfast form.Grädda mitt i ugnen 25-30 minuer.
Servera kesogratängen med sallad.
Smaklig måltid
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | 9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 | 26 | 27 |
28 |
29 |
||||
|