Direktlänk till inlägg 8 november 2019
Stekt lax med tapenade och varm spenatsallad
1 portion
Ingredienser:
25 g färska haricotverts
150 g laxfilé
Salt
vitpeppar
1 tsk smör
¼ rödlök
20 g färsk spenat
1 msk tapenade med oliver och kapris
Gör så här:
Koka haricot verts i lättsaltat vatten i 3 minuter. Häll av vattnet. Strö på salt och peppar på laxfilén. Hetta upp en stekpanna med smör. Bryn laxfilén runt om i ca 5 minuter eller tills den är klar. Skiva rödlöken och lägg ner tillsammans med spenat. Servera fisken med spenat, rödlök och haricotverts. Toppa med tapenade.
Smaklig måltid
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | 9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
||||
|