Direktlänk till inlägg 24 oktober 2019
Lax med pepparrotsås
2 portioner
Ingredienser:
2 laxfiléer
1 dl vispgrädde
1/2 ask (125 g) cantatdou pepparrot
1 äggula
salt
citronpeppar
20 skalade räkor
10 romantica tomater
Gör så här:
Sätt ugen på 200 grader, smörj en ugnsform och lägg ner laxfiléerna.
Vispa i hop grädde,färskost och äggula.Smaka av med salt och citronpennar.
Skär tomaterna i klyftor och fördela ovanpå fisken.
Häll på såsen och låt stå i ugnen i 20 minuter, ta ut laxen ur ugnen och toppa med räkor.
Servera med brysselkål.
Smaklig måltid
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
||||
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 | 16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
|||
21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|