Direktlänk till inlägg 21 september 2019
Kycklingfilé med rödkålscoleslaw
2 portioner
Ingredienser:
2 kycklingfilé á 125g
salt
svartpeppar
dregon
2 tsk olivolja
Rödkålssallad:
4 dl strimlad rödkål
2 äpplen
2 msk senap
2 msk gräddfil
1 msk majonäs
salt
svartpeppar
Gör så här:
Krydda kycklingfilén.Hetta upp en stekpanna med olivolja och bryn filén runt om några minuter.
Skala och skär hälten av äpplet i skivor och hälften i tärningar.
Blanda äppeltärningar (tag hälften),rödkål, senap, gräddfil, majonäs, salt och peppar i en skål.
Servera kycklingfilé med äppelskivorna,rödkålscoleslaw och strö äppeltärningarna på tallriken.
Smaklig måltid
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 | 5 |
6 |
7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | 14 |
15 | |||
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 | 22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | 29 |
|||
30 | |||||||||
|