Direktlänk till inlägg 19 september 2019
Torskrygg med kantarellpytt
2 portioner
Ingredienser:
2 torskfiléer à 100 g
150 g kantareller
1/2 fänkål
1 minisquash
1 rött äpple
1/2 msk smör
1/2 msk hackad dill
salt
citronpeppar
2 msk saffransaioli
Gör så här:
Tina fisken om den är frusen.Skär kantareller i lagom stora bitar.
Skär fänkål,squash, rödlök och äpplen i tärningar.Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kantareller och alla grönsaker ca 5 minuter.Blanda ner hackad dill.Smaka av med salt och peppar.
Krydda fisken med salt och citronpeppar.Stek den runt om, några minuter på vardera sida.
Servera torsken med kantarellpytt och saffransaioli.
Smaklig måltid
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 | 5 |
6 |
7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | 14 |
15 | |||
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 | 22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | 29 |
|||
30 | |||||||||
|