Direktlänk till inlägg 13 september 2019
Lax med fetaost och pesto
2 portioner
Ingredienser:
300 g laxfile
2 msk grn pesto
75 g fetaost
40 g s tomater i olja
1 msk pumpafrön
salt
citronpeppar
Tillbehör:
Rucolasallad, rödlök och tomater.
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg laxfiléer på en ugnsplåt och skär ett snitt i varje file.
Strö på salt och peppar.Fyll med pesto, fetaost, soltorkade tomater och lägg på pumpafrön.
Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
Servera med rucola, tomater och rödlök.
Smaklig måltid
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 | 5 |
6 |
7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | 14 |
15 | |||
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 | 22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | 29 |
|||
30 | |||||||||
|