Direktlänk till inlägg 14 oktober 2018
Gremolatatoppad svamplasagne och citrondressad ruccola
2 portioner
Ingredienser:
250 g champinjoner
1/2 rödlök
olja
1 vitlöksklyfta
1 tsk torkad salvia
1 tsk torkad oregano
3/4 tsk salt
1 msk vetemjöl
2 dl mjölk
1 dl vatten
70 g Grana Padano
1/2 dl créme fraiche
250 g färska lasagneplattos
1/4 ask ruccola
Gremolata:
1 vitlöksklyfta
1/2 citron
1/4 knippe bladpersilja
1/2 krm salt
1/4 ask ruccola
1 tsk olja
3/4 tsk flytande honung
saft från 1/2 citron
3/4 krm salt
Gör så här:
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 | 9 |
10 | 11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 | 24 | 25 |
26 |
27 | 28 | |||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|