Direktlänk till inlägg 21 november 2016
Citronmousse med lakritschips
6 portioner
Ingredienser:
250 g mascarponeost
2 dl creme fraiche
1 dl lemon curd
skal & saftav 1 citron
2 kick lakritsgodis
Gör så här:
Vispa i hop mascarpone,creme fraiche och lemon curde frluffigt med elvisp.
Smaka av med finrivet citronskal och citronsaft.
Klicka ut moussen i portionsglas och låt stå kallt.
Dela kick-godiarna i 4 bitar och lägg på en plåt med bakplåtspapper ( lägg dem en bit från varandra,de smälter ut i ugnen).
Ställ dem i ugnen 250 grader ca 5 minutertills de flutit ut till tunna flarn.Se till så de inte bränns! Låt stelna.
Servera citronmoussen med lakritschipsen.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 | 22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 |
|||||||
|