Direktlänk till inlägg 30 juni 2016
Kryddiga hjortfärsbullar
Ingredienser:
400 g hjortfärs
1 dl vatten
1 dl havregryn
1/2 röd chili
2 cm färsk ingefära
1 ägg
1 tsk salt
1 tsk peppar
rapsolja till stekning
Gör så här:
Blanda vatten och havregryn,låt svälla ca 10 minuter.
Finhacka chilin,finriv ingefäran.Rör sedan mannan detta med havregrynsblandningen,salt,peppar och ägg.
Vänd ner färsen och blanda försiktigt i hop allt.
Forma till köttbullar med våta händer och stek dem tills de fått fin färg och är genomstekta.
Smaklig måltid
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 | 16 | 17 |
18 | 19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 | 29 |
30 | ||||||
|