Direktlänk till inlägg 13 mars 2016
Blåbär & hallon med citronkäm,pistage & vitchoklad
3 portioner
Ingredienser:
250 g kvarg
1 citron - skal och saft
2 msk vispgrädde
40 g vit chokla
125 g blåbär
125 g hallon
Topping:
Pistagenötter
Vitchoklad
Gör så här:
Blanda kvarg med rivet citronskal,saften från citronen,grädde och riven vit choklad.
Lägg bären i botten på glaset,skeda över citronkrämen.
Grovhacka pistagenötter och vitchoklad som du strör över.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 |
6 | ||||
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 | 22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 |
30 | 31 | ||||||
|