Direktlänk till inlägg 6 juli 2015
Grillad lax filé med risonisallad och ärtpesto
4 portioner
Ingredienser:
4 laxfileer
salt
citronpeppar
3 dl frysta görnaärtor (tinade)
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
svartpeppar
salt
3 dl risoni
1 knippe rädisor
65 g ruccola sallad
Gör så här:
Tina ärtorna och mixa dom med vitlöken och oljan.Smaka av med salt och peppar.
Koka risoni enligt anvisningen på förpackningen.
Skiva rädisorna tunt och dela dem.
När risoni är färdigkokt häll av vattnet och blanda ner hälften av ärtpeston.
Spar resten till servering. Vänd ner rädisor och ruccola salladen med risonin.
Grilla laxen ett par minuter på vardeta sida.
Servera laxen med risonisalladen och ärtpesto.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 | 7 |
8 |
9 | 10 | 11 |
12 |
|||
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 | 28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|