Direktlänk till inlägg 31 januari 2015
Lax med smak av pepparrot
4 portioner
Ingredienser:
4 laxfileéer
1 burk cremé fraiche pepparrot och havssalt
1 dl riven ost
10 körsbärstomater
Salt och citronpeppar
Tillbehör:
Pärlcouscous
Sallad
Ärtskott
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägglaxen i en ugnsfast form.Krydda med salt och peppar.
Dela tomaterna och lägg bredvid laxen i formen.
Häll över creme fraichen,täck med riven ost.
Koka pärlcouscousen enlgigt anvisningen på förpackningen.
Ställ in laxen mitt i ugnen i 20 minuter.
Servera laxen med pärlcouscous,sallad och ärtskott.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | ||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
|||
12 |
13 | 14 | 15 | 16 |
17 |
18 | |||
19 |
20 |
21 | 22 |
23 |
24 |
25 | |||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 | ||||
|