Direktlänk till inlägg 8 november 2014
Älggryta med bambuskott
4 personer
Ingredienser:
Marinering
0,5 kg | Grytbitar av älg |
2 msk | maizena |
3 msk | vatten |
1 tsk | färsk ingefära, riven |
0,5 tsk | salt |
Sås
100 gram | färska champinjoner, skivade |
1 burk | bambuskott |
2 klyftor | vitlök, pressad |
1 st | Köttbuljongstärning |
3 msk | Japansk soja |
2 msk | ostronsås |
4 dl | vatten |
2 msk | Maizena, utrört i 3 msk vatten |
2 msk | Olja att steka i |
Gör så här:
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 |
12 | 13 | 14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 | |||
|