Direktlänk till inlägg 25 december 2013
Laxterrin
6-8 personer
Ingredienser:
600 g gravad lax i skivor
400 g cream cheese
1/2 dl grov skånsk senap
1 1/2 msk flytande honung
1 dl finhackad dill
salt,vitpeppar
Garnering:
Dill
Citron
Gör så här:
Klä en form med plastfolie.Täck botten och sidorna med lax,låt skivorna hänga över formens kant.
Rör samman övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.Packa ostmassan i formen.Vik över laxskivorna så att de täcker fyllningen.Dra åt med plastfolien.
Låt vila i kylen ca 12 timmar eller gärna över natten.
Garnera med citron och dill.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 | 5 | 6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
15 | |||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | 22 | |||
23 | 24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 | |||
30 | 31 |
||||||||
|