Direktlänk till inlägg 21 december 2013
Vildsvinsgryta
4 portioner
Putsa köttet och skär det i 3-4 cm stora bitar. Dela svampen i halvor.
Stek kött och svamp runt om i en gryta. Pudra över vetemjöl, rör om så mjölet fördelar sig.
Tillsätt vin, och vatten så att det täcker.
Koka upp och rör om ofta. När det börjar koka, sänk värmen så det sjuder.
Skiva moroten i 1 cm stora skivor, hacka vitlöken. Skär baconet i 2 cm stora strimlor, skala och dela löken på tvären.
Låt grytan puttra i ca 45 minuter lägg sedan ner morot, lök, bacon och vitlök.
Tillsätt övriga ingredienser men avvakta med saltet. Smaka av efter ca 45 minuter och salta då.
Servera med pressad potatis
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 | 5 | 6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
15 | |||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | 22 | |||
23 | 24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 | |||
30 | 31 |
||||||||
|