Direktlänk till inlägg 17 februari 2013
Blåbärskompott med lime- och kardemummakvarg
4 portioner
1.Tina blåbären tillsammans med sockret i en kastrull på svag värme. Blanda majsstärkelsen med lite vatten och rör ner den i blåbären. Koka upp under omrörning.
2.Blanda kvargen med finrivet limeskal och kardemumma.
3.Servera kompotten ljummen med lime- kardemummakvargen.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | |||||||
4 |
5 |
6 | 7 |
8 | 9 |
10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 | 20 |
21 | 22 | 23 |
24 | |||
25 | 26 | 27 |
28 | ||||||
|